Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MINDSETDELAZERO.COM, isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.  

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.  

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:  

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic  

MINDSETDELAZERO.COM garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MINDSETDELAZERO.COM si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.  

Intregul continut al site-ului MINDSETDELAZERO.COM - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MINDSETDELAZERO.COM si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MINDSETDELAZERO.COM, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  

Domeniul MINDSETDELAZERO.COM, este detinut de catre MINDSETDELAZERO Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

MINDSETDELAZERO.COM îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Cumparatorul comanda concomitent produsele care figureaza in magazinul on-line, si raspunde pentru corectutudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neindeplinirea comenzii, dat fiind faptul ca Vanzatorul nu poate contacta Cumparatorul.

Produsele prezentate pe MINDSETDELAZERO.COM sunt produse si comercializare de MINDSETDELAZERO.COM preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Metoda de plata

  • Ramburs (cash) la livrarea coletului

          Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.