POLITICA DE LIVRARE SI TRANSPORT

 

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Piatra Neamt şi ajung la destinaţie în interval de 2-4 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin FAN Courier, TNT, DPD, UrgentCargus.

Pentru comenzile de până la 200 RON, transportul pe teritoriul României costă 17 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

In perioada de promotii, anumite produse pot beneficia de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzile din Piatra Neamt livrarea produselor se face in aceeasi zi in care s-a inregistrat comandat dar nu mai tarziu de ora 16:00, astfel transportul fiind gratuit.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi la Info@mindsetdelazero.com

Comenzile primate vineri se vor livra luni.

Programul de livrari este: luni – vineri 8 – 16.

Atentie: Livrarea nu se va face in zilele nelucratoare si in sarbatorile legale. Tu vei putea comanda in aceste perioade asa cum faci de obicei. Vei fi instiintat in timp util de perioada in care nu se vor face livrari, fie printr-un banner informativ afisat pe pagina de home a site-ului, fie printr-un newsletter pe care il vom trimite la adresa ta de email.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.