Ivan Claudiu

Salutări,

În primul rând îţi mulţumim pentru timpul tău preţios. Suntem doi fraţi Ivan Petronel şi Claudiu, autorii volumului “Mindset de la Zero – Şapte paşi spre un nou TU”.

Am început această călătorie acum doi ani şi jumătate când am observat că absolut toţi oamenii prosperi au convingeri diferite. Până în acel punct eram 100% convinşi că viaţa distribuie sarcinile şi doar anumiţi oameni “norocoşi” sunt binecuvântaţi cu o viaţă mai bună.  

Ivan Petronel

Mergând în profunzime cu studiul, ne-am dat seama că de fapt fiecare dintre noi este responsabil pentru succesul său. Este de datoria noastră să alegem circumstanţele favorabile şi de ce nu să le creem dacă acestea nu există încă.

Scopul nostru este să oferim o percepţie în plus asupra schimbării mindset-ului. Credem cu tărie că fiecare dintre noi avem instrumentele necesare pentru a produce o schimbare în bine în mediul în care ne petrecem timpul.

Mintea ne poate fi un aliat formidabil în faţa dificultăţilor, dar în acelaşi timp ne poate sabota fără ca noi să ne dăm seama. De aceea este necesar să îţi antrenezi mintea spre direcţia în care vrei să faci performanţă.

Suntem de părere că educarea continuă a minţii este primul pas pentru un nou început.